logo

Velkommen



SAMARBEJDSPARTNERE 2015
klik for oversigt

Samarbejdspartnere_2015_1

Sponsorer 2014_maj_edited-3

Viborg International Billboard Painting Festival 2015
01.06 – 31.08
Oplev 43 mega malerier i centrum af Viborg

søndersø_1_web

Video 2015

For femte gang kunne vi byde velkommen til Viborg International Billboard Painting Festival.
En event som bare vokser sig større hvert år (i 2015 flere end 50.000 gæster), og hvor alle blev inviteret til at være med på en kunstoplevelse af de helt store.

Workshop 1. – 13. juni
Festivalen indledtes i de første uger af juni med en stor workshop i det centrale Viborg, hvor kunstnerne udførte nye kæmpemalerier. I 2015 kunne kunstnerne ansøge eventen i et Open Call med udgangspunkt i temaet: 

The Human Body: action, emotion, communication

Oplev Viborg International Billboard Painting Festival i juni-juli-august
I et par hektiske 
uger kunne man derfor følge kunstnernes arbejde på allernærmeste hold i den spændende proces fra nøgent lærred til færdigt maleri.

Hele festivalen strækker sig over  juni, juli og august måned, hvor man kunne vandre på kunstruten gennem det centrale Viborg.
Åbningstiderne var fantastiske: 24 timer i døgnet, og der var fri entre. Det benyttede mange sig af, idet Viborg er det eneste sted i verden, hvor man kan opleve så stor en samling af billboard paintings i det fri.

Info:
Facebook
Folder:
Det var muligt at få en guide med på kunstruten – den fandtes på de opstillede standere på kunstruten, eller i Viborg Kunsthal, Skovgaard Museet i galleri NB eller Turistkontoret under  Visit Viborg.
Se folderen folderen på nettet: Billboard Painting folderen 2015

EN: English version


Workshoppen 2015


Til højre kan du se situationsfotos fra workshoppen, som fandt sted i dagene 1-13 juni 2015 på Sct. Mathias Port i centrum af Viborg 10 stærke kunstnere i det kreative hjørne: Aditya Aryal, Nepal Carl Frederik Angel, Norge Kasper Møller Christiansen, Danmark Line Busch, Danmark Meydad Eliayhu, Israel Mia Nelle Drøschler, Danmark Michael Isling, Danmark Roz Plazma, Israel/Ukraine Enrique Minjares Padilla, Mexico Kristian Vodder Svensson, Danmark